text

Virheviesti

  • Notice: Undefined index: href funktiossa include() (rivi 40 tiedostossa /home/arene/domains/arene.fi/public_html/themes/progressive/templates/progressive-cms-menu.tpl.php).
  • Notice: Undefined index: href funktiossa include() (rivi 40 tiedostossa /home/arene/domains/arene.fi/public_html/themes/progressive/templates/progressive-cms-menu.tpl.php).
Lahden ammattikorkeakoulu tiedote

Lahden ammattikorkeakoulun hallitus on kutsunut toimitusjohtajaksi ja rehtoriksi kauppatieteen tohtori Turo Kilpeläisen. Rehtori vastaa LAMKin toiminnallisesta, taloudellisesta ja tuloksellisesta kehittämisestä niin itsenäisenä korkeakouluna kuin osana tulevaa LUT-konsernia.

Turo Kilpeläinen aloittaa tehtävässään 1.3.2018. Hän siirtyy LAMKiin Kajaanin AMK:n rehtorin/toimitusjohtajan tehtävästä, jossa hän on toiminut vuodesta 2010 lähtien. Ennen Kajaanin AMK:n rehtoriuraansa Kilpeläinen toimi mm. tietojenkäsittelyn yliopettajana ja konsulttina.

Turo Kilpeläinen siirtyy Lahteen ja LAMKiin intoa puhkuen, mutta nöyrin mielin. ”LAMKin ja LUT-konsernin tulevaisuus pitää sisällään valtavasti aivan uusia mahdollisuuksia. Yhteistyön ja omien vahvuuksien vahvistamisen kautta kokonaisuus kehittyy ja vastaa sille asetettuihin odotuksiin. Odotan suurella mielenkiinnolla, että pääsen tutustumaan ihmisiin ja alueen toimijoihin sekä olemaan osa alueen positiivista kehittymistä!”

LAMKin hallituksen puheenjohtaja Kari Salmi toteaa, että Turo Kilpeläinen tuo uutta ja tuoretta yrityskulttuuria taloon. Koulutuksen vetovoimaisuus ja laatu, muuttaminen uudelle kampukselle ja LUT-konsernissa toimimisen käynnistäminen ovat todella suuria asioita. ”Onnistuminen vaatii meiltä kaikilta, mutta muutos vaatii myös johtamista ja uskon, että Turo Kilpeläinen on oikea henkilö siihen tehtävään.”

Samalla Salmi kiittää väliaikaisena rehtorina ja toimitusjohtajana toimivaa professori Vesa Harmaakorpea erinomaisesta muutossuunnan osoittamisesta ja henkilökunnan motivaation kasvattamisesta.

LAMK oy siirtyy osaksi LUT-konsernia ensi vuoden alusta. LAMK jatkaa siinä itsenäisenä ammattikorkeakouluna ja osakeyhtiönä.

 

Lisätietoja:

Lamkin hallituksen puheenjohtaja Kari Salmi, 040 5198473
LAMKin rehtori (1.3.2018 alkaen) Turo Kilpeläinen, 044 7101 600