Ammattikorkeakoulujen rehtorineuvosto Arene ry on korkeakoulupolitiikan edunvalvoja ja vaikuttaja sekä ammattikorkeakoulujen yhteistyöfoorumi. Arenen jäseniä ovat kaikki ammattikorkeakoulujen 25 rehtoria ja ammattikorkeakoulua.

Arene hakee viestinnän ja hallinnon suunnittelijaa toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen. Etsimällämme henkilöllä on näkemystä viestinnästä ja hänellä pysyvät tiedostot ja vähenevät paperitkin järjestyksessä. Valittavalta henkilöltä edellytämme soveltuvaa koulutusta, englanninkielen taitoa ja näyttöä nykyaikaisten työvälineiden käyttämisestä. Muu kielitaito katsotaan eduksi.

Suunnittelijan tehtäviin kuuluvat Arenen viestintä, asiakirjahallinto ja johdon tukeminen.

Tehtävässä menestyminen edellyttää järjestelmällisyyttä, hyviä vuorovaikutustaitoja, kykyä työskennellä verkostomaisessa organisaatiossa ja kokemusta nykyaikaisten viestintäkanavien hyödyntämisestä.

Pienessä organisaatiossa työskenteleminen edellyttää kykyä itsenäiseen työskentelyyn sekä halua työskennellä tiimissä tietoa jakaen ja kollegoita tukien. Avoin yhteistyö on tärkein toimintaamme ohjaava arvo.

Arene tarjoaa reilun työyhteisön ja yhteiskunnallisen näköalapaikan, jossa joka päivä voi oppia uutta. Tarjoamme kilpailukykyiset työsuhde-edut. Toimistomme sijaitsee Etelä-Helsingissä.

Työsuhde alkaa kevään 2019 aikana sopimuksen mukaan.

Pyydämme hakijoita esittämään palkkatoiveensa.

Hakemukset viimeistään maanantaina 25.3 osoitteeseen petri.lempinen@arene.fi

Lisätietoja toiminnanjohtaja Petri Lempinen (puhelin 040 7667 805) tiistaina 19.3. klo 13.30-15. www.arene.fi