Arenen TKI-viestinnän työpajat ammattikorkeakoulujen henkilöstölle

533

Arene ja ammattikorkeakoulut järjestävät syksyn aikana neljä TKI-viestinnän työpajaa. Työpajoissa syvennytään siihen, mitä vaikuttava TKI-viestintä tarkoittaa ja kuinka viestimme TKI-työstä mielenkiintoisesti. Tälle sivulle päivitetään lisätietoja työpajoista.

TKI-viestinnän työpaja 1: Vaikuttavan TKI-viestinnän ABC

Työpaja järjestetään Zoomissa 22.9. klo 9-10.30. Työpajan järjestävät Hämeen ammattikorkeakoulu ja Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulu.

Ohjelma:
9.00 Tervetuloa
9.05-9.20 Ida Mielityinen, Arene: Nyt kerromme ammattikorkeakoulujen TKI-työstä!
9.20-10.00 Sakari Kainulainen, Mertsi Ärling, Mirjami Ritola ja Hanna Moilanen, Diak: Mistä puhutaan, kun puhutaan TKI:n vaikuttavuudesta?
10.00-10.15 TKI-yksikön johtaja Arto Pesola, XAMK: Kokemuksia TKI-työstä viestimisestä
10.15 Yhteinen työskentelyosuus #AMKkädenjälki
10.30 Webinaari loppuu

Ilmoittautudu mukaan >>
Ilmoittautuminen päättyy 21.9.

TKI-viestinnän työpaja 2: Mikä kiinnostaa mediaa?

Työpaja järjestetään etänä 14.10. klo 9-10.30. Työpajan järjestävät Humanistinen ammattikorkeakoulu ja Savonia-ammattikorkeakoulu.

Syksyn toisessa TKI-viestinnän työpajassa eri medioissa työskentelevät kertovat, mikä heitä ammattikorkeakoulujen TKI-viestinnässä kiinnostaa ja miten ammattikorkeakoulujen hankiviestintää voisi kehittää. Tule kuulemaan, miten viestisi ylittää uutiskynnyksen ja kuinka paketoit kiinnostavia media-aineistoja. Kerromme myös, millaisia vaihtoehtoja TKI-toiminnasta kertomiselle on tiedotteen lisäksi esimerkiksi sosiaalisessa mediassa.

Ohjelma lisätään mahdollisimman pian.

Ilmoittaudu mukaan >>
Ilmoittautuminen päättyy 13.10.

TKI-viestinnän työpaja 3: Asiantuntija viestii

Työpaja järjestetään etänä 8.11. kello 9.30-11. Työpajan järjestävät Laurea-ammattikorkeakoulu, Seinäjoen ammattikorkeakoulu ja Vaasan ammattikorkeakoulu.

TKI-viestinnän työpaja 4 – lisätietoa tulossa